Bullish $ 10K Ethereum-anropsalternativer begeistrer handelsmenn, men det er en fangst

Desembers $ 10.000 Ethereum-samtalealternativer har begynt å øke volumet, men forventer handelsmenn virkelig at Immediate Edge skal nå dette nivået?

Ether’s ( ETH ) $ 10 000 31. desember 31. kjøpsopsjoner kom nylig i søkelyset etter å ha overgått $ 15,2 millioner i åpen rente (8400 kontrakter).

Disse instrumentene gir kjøperen rett til å anskaffe Ether på en fremtidig dato for en fast pris, og selgeren er forpliktet til å respektere den

For denne retten betaler kjøperen en forhåndsavgift (premie) til selger av kjøpsopsjoner. Av denne grunn anses kjøpsopsjoner som nøytrale til bullish, da de gir kjøperen muligheten for høy innflytelse med en liten investering på forhånd. Denne ‚rettigheten‘ handles for øyeblikket for $ 263, tilsvarende 14% av den underliggende 31. desember ETH-futuresprisen.

Bare å kjøpe $ 10.000 ETH-anropsalternativer kan betraktes som en risikabel innsats, eller som WallStreetBets Reddit-brukerne kaller det, en „YOLO“ -handel. Problemet er at alternativer med lengre utløp vanligvis innebærer flere streikepriser eller kalendermåneder.

For eksempel, 10. januar, skjedde det en spredningshandel som involverte 1500 ETH-opsjonskontrakter for 24. september med $ 8000 streik og 1500 samtaler for 31. desember med $ 10 000 streik

Paradigm, et institusjonsfokusert OTC-skrivebord, formidlet denne „kalendersprednings“ -strategien, og handlerne fant sted på Deribit exchange. Dessverre er det ingen måte å vite hvilken side markedsføreren var, men med tanke på risikoen som er involvert, bør man anta at klienten lette etter en bullish posisjon.