Grayscales Bitcoin Trust handler med rabat. Skal investorer bekymre sig?

Aktier i Grayscales Bitcoin Trust sælges for første gang i fem år under omkostningerne ved den underliggende Bitcoin. Nogle siger, at det betyder, at der er problemer med hovedet.

  • Grayscale’s Bitcoin Trust handler for første gang i år med rabat.
  • Nogle analytikere er bekymrede for, at det er en dårlig ting for markedet.
  • Andre er ikke så bekymrede. Her er hvorfor.

Aktier i Grayscales Bitcoin Trust på $ 32 milliarder handler

Aktier i Grayscales Bitcoin Trust på $ 32 milliarder handler for en første gang i over fem år med en rabat på prisen på Bitcoin.

Nogle analytikere er bekymrede over, at dette kan sænke prisen på Bitcoin. Hvis denne tendens fortsætter, er bekymringen, at gråtoner muligvis holder op med at købe op Crypto Cash. Og som en af ​​de største Bitcoin-købere kan et bortfald af efterspørgsel sænke prisen.

Peter Schiff, en guldbug og bemærket kryptokritiker, sagde på Twitter:

“Hvis dette vedvarer, vil Trust ikke have mere tilstrømning og vil derfor ikke købe mere Bitcoin. „Uden gråtoner, den største daglige køber, hvor vil de nye købere komme fra for at understøtte prisen?“

Han fortsatte:

„Markedet har brug for, at nye købere kommer ind for at lade eksisterende indehavere, der har brug for faktiske kontanter, købe noget for at komme ud.“

Men analytikere fortæller Decrypt, at Schiff’s overtagelse er overdreven, og prisfaldet kan være et normalt træk på markedet.

Hvad er Grayscale Bitcoin Trust?

Grayscale Bitcoin Trust er en enorm pulje af privat investerede penge, som Grayscale, en kryptofondsforvalter, bruger til at snappe Bitcoin op. Gråtoner sælger derefter aktier i trusterne på offentlige reseptfrie skriveborde.

I mangel af en Bitcoin Exchange-Traded Fund i USA er Grayscales trusts en af ​​de eneste måder, som amerikanske investorer kan købe Bitcoin på aktiemarkedet.

Investorer foretrækker muligvis aktiemarkeder frem for kryptobørs af flere grunde. For det første gør det Bitcoin-investeringer berettigede til skattebeskyttede konti, såsom pensionskonti.

Det gør det også lettere for folk at handle krypto uden faktisk at dabbe sig i kryptoen selv; at navigere på kryptomarkedet er stadig besværligt og kompliceret for dem, der ikke er bekendt med at handle med det.

Og Grayscales trusts reguleres af US Securities and Exchange Commission; kryptobørs er ikke som reguleret.

For nemheds skyld opkræver Grayscale investorers administrationsgebyr på ca. 2%, og dets tillid er så populære, at aktier i dem normalt handler til en præmie – hver aktie er mere værd end den Bitcoin, som investeringen bruges til at købe. Med andre ord betaler investorer, der bruger gråtoner, for meget for Bitcoin.

Indtil i går.

Siden i går har Grayscale handlet med -0,68% rabat på den reelle pris på Bitcoin, ifølge Grayscales websted og yCharts, et websted for finansielle målinger.

Darius Sit, CIO for QCP Capital, sagde, at der ikke er noget at bekymre sig om.

”De fleste ETF’er handler med rabat til NAV,” sagde han. „Det er ikke nogen stor sag.“

Sit sagde, at mange store handelsborde ønskede at få mest muligt ud af GBTCs høje præmier. Det er ofte for at komme omkring skatteproblemer handel med GBTC giver dem mulighed for at have større positioner i Bitcoin, sagde han.

Fangsten er, at Grayscale vil udstede disse aktier i GBTC om cirka seks måneder. Så om seks måneder kunne udlånsbordet få den GBTC, som de forventer at handle med en præmie, og bruge pengene til at købe Bitcoin tilbage til fortjeneste.

Så når præmien falder, er det bare handelsborde, der indløser deres præmier, sagde han.

„GBTC-handel med rabat på prisen på Bitcoin indikerer ikke nødvendigvis baade udstrømning,“ sagde han.