Ripple-prisvarsel: XRP / USD, nytt bullish-oppsett etterlater Bitcoin og Ethereum i støvet

Prisutvikling over stigende kanalmotstand øyner $ 0,25 på kort sikt.

XRP / USD forsinket rally lar Bitcoin og Ethereum være i det røde.

Da Bitcoin og Ethereum møttes søndag og mandag, klarte Bitcoin Era bare å rydde et par motstandssoner inkludert $ 0,21 og $ 0,22. En selger overbelastningssone til $ 0,2250 ble omdreiningspunktet. XRP / USD trakk seg tilbake for å søke støtte ved den tidligere motstanden ($ 0,21).

Den stigende kanalen hjalp til med å kontrollere effekten av salgspresset

Følgelig ser retretten ut til å ha vært instrumentalt for Ripple fordi en reversering resulterte i å sende XRP / USD ikke bare over $ 0,22, men også forbi hinderet til $ 0,23. Mens dette rally skjedde, trakk Bitcoin seg tilbake under 11 000 dollar som rapportert. På den annen side, spirerte Ethereum fra det nye årlige høye til $ 334 for å søke tilflukt over $ 310.

I skrivende stund handler Ripple til 0,2385 dollar. Prisen har pigget over den stigende kanalen. Okser jobber hardt for å holde gevinsten opprettholdt mot neste hinder på $ 0,24.

Alle indikatorer peker mot et fortsatt rally mot $ 0,25 fordi et brudd forbi $ 0,24 virker nært forestående

14 BTC og 95 000 gratisspinn for hver spiller, bare i mBitcasino’s Viking Conquest! Leke nå!
RSI har for eksempel gjort en inngang til regionen for overkjøpt, og ytterligere sementert kjøperens posisjon i markedet. Det samme forsterkes av MACD når den graver dypere inn i det positive territoriet. Dens bullish divergens antyder at banen til minst motstand er mot nord. Videre understreker den høye volatiliteten at $ 0,25 også er innen rekkevidde.